Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók :
10 dkg császárszalonna
2 dkg vaj
20 dkg fagyasztott borsó és répa keverék
2 csokor friss petrezselyem
1 csomag felengedett mélyhűtött leveles tészta
2 tojássárgája
Elkészítés :
A töltelék :
A szalonnát vágjuk kis kockákra, és pirítsuk ki belőle a zsírt a vajon.
Utána szűrőlapáttal szedjük ki, és a visszamaradó vajas zsiradékban 2 evőkanál vízzel pároljuk puhára a kétféle zöldséget.
Közben vágjuk apróra a petrezselymet, majd szórjuk rá és - óvatosan, mert a szalonna sós - sózzuk és borsozzuk meg.
Amikor megvan, turmixban vagy anélkül próbáljuk meg, pépesítjük krémmé, majd keverjük hozzá a szalonnapörcöket.
A batyu :
A vajas tésztát nyújtsuk vékonyra, majd vágjuk fel 8*8 centis kockákra.
Kenjük le a tojás sárgájával, tegyünk a közepére 1-1 teáskanál zöldborsós krémet, aztán hajtsuk fel a négyzetek 4 sarkát, és nyomjuk össze.
Az így elkészített batyuk tetejét kenjük be a maradék tojássárgájával, és kb.
190 fokos sütőben 10-15 perc alatt süssük meg.
A tepsi aljára sütőpapír.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!