Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzàvalók:
30 dkg burgonya
1 db vöróshagyma
2 db tojàs
só
bors
4 evőkanàl olívaolaj
pirospaprika
petrezselyemzöld
Elkészìtés:
A krumplit puculjuk meg és vàgjuk fel hasábokra , majd konyhai ruhàval töröljük szàrazra.
A vöröshagymàt puculjuk meg, vékonyan szeleteljük fel.
Egy serpenyőben hevìtsük fel az olajat , majd tegyük bele a burgonya hasàbokat , és a hagymaszeleteket.
Ezutàn néha megkeverve 20-25 perc alatt süssük meg.
Ekkor sózzuk meg, majd húzzuk a serpenyő szélére úgy, hogy a közepén hely legyen a tojàsoknak.
Ezutàn üssük bele a tojâsokat , majd addig süssük mìg a fehérje megszilàrdúl , de a sàrgája még kissé folyós marad.
/ Ìzlés szerint fel is verhetjük a tojàsokat én így készìtettem/.
Ìzlés szerint fűszerezzük.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!