Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók :
25 dkg liszt
1 kávéskanál sütőpor
8 dkg porcukor
1 cs.vaníliás cukor
15 dkg margarin
5 dkg darált mandula
1 tojássárgája
A töltéshez :
áfonya extra dzsemm
A linzerek bevonásához :
10 dkg olvasztott csokoládé
5 dkg fehér csokoládé
2 evőkanál mandulaforgács
Elkészítés :
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, különböző, vagy 1 db egyforma formákkal/ a linzerforma nem lyukasos/, kiszúrjuk, és 180 fokra előmelegített sütőben, sütőpapírral fedett tepsiben megsütjük.
Amikor kihűltek a linzerek, lekvárral összeragasztjuk.
A linzereket tetszőlegesen bevonjuk a kétféle olvasztott csokoládéval.
Tetejére mandula forgácsot teszünk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!