Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
12 tojàs
1 fej vöröshagyma
2 evőkanál olívaolaj
5 dkg csìpős paprikàs szalàmi
5 dkg füstőlt sajt
só
bors
petrezselyemzöld
metélőhagyma
Elkészìtés:
1.
Az apróra vàgott hagymàt megpirìtjuk az olìvaolajon.
2.
A tojàsokat felverjük egy edényben, ízlés szerint ízesìtjük, majd ràöntjük a megpìrìtott hagymára és összekeverjük.
3.
Közepes hőmérsékleten sütjük.
Közben a szalàmit a tetején elrendezzük, lefedjük, kb.10 perc sütés utàn ràreszeljük a sajtot.
Ekkor màr nem fedjük vissza, hanem szabadon sütjük még 5 percig, amìg a sajt rà nem olvad.
4.
Apróra vàgott petrezselymet tehetünk rà.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!