Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók :
50 dkg apró hús
5 evőkanál olaj
3 fej vöröshagyma
4 cikk fokhagyma
őrölt fekete bors
só
Elkészítése :
A húst másfél-két centis csíkokra , a hagymát apró kockákra vágjuk fel.
Olajon az egészet megfuttatjuk és egy kis víz hozzáadásával puhára pároljuk.
Fokhagymával, sóval és borssal tetszés szerint ízesítjük.
Ha a hús kifehéredik,szükség szerint vizet öntünk alá és pároljuk tovább.
Köret :
Hozzávalók :
6 db közepes nagyságú burgonya
2 db zsemle
2 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 kávéskanál fűszerkeverék
kevés pirospaprika
1 kanál liszt
kevés tej
Elkészítés :
A burgonyákat nyersen,meghámozzuk, lereszeljük és félretesszük.
Kevés tejben megáztatjuk a zsemléket, addig az apróra vágott hagymát forró olajon megpirítjuk.
A kinyomkodott zsemlét és a pírított hagymát hozzáadjuk a reszelt burgonyához és ízesítjük fűszerekkel.
Miután alaposan összedolgoztuk evőkanállal beletesszük forró olajba és kisütjük szép pirosra.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!