Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók :
80 dkg burgonya
1 fej vöröshagyma
kb. 10 dkg liszt
10 dkg juhtúró
2 dl tejföl
2-4 gerezd fokhagyma
olaj
só
bors
petrezselyemzöld
Elkészítés :
1.
A burgonyát nyersen reszelőn lereszeljük.
Kevés olajon megpároljuk a megtisztított , finomra reszelt vöröshagymát, és hozzáadjuk a krumplihoz. 2.
Annyi lisztet adunk hozzá, hogy galuska sűrűségű legyen.
Sóval, borssal, és zúzott fokhagymával erőteljesen megfűszerezzük.
3.
Kiolajozott tepsibe öntjük a masszát, és közép meleg sütőben bő negyed óráig sütjük.
4.
Ekkor a tetejét megkenjük olajjal, és visszatolva a sütőbe ropogósra sütjük.
Kockákra vágva tálaljuk, juhtúrót morzsolunk rá. Zúzott fokhagymával és finomra vágott petrezselyemzölddel elkevert tejföllel meglocsoljuk. A sütési idő attól függ , hogy milyen vastag a tepsiben a massza.
5.
Tűpróbával ellenőrizzük , átsült- e a közepe .
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!