Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
pikk-pakk kész a különleges olasz vacsi
Hozzàvalók:
1 csomag ( 25 dkg ) tészta
60 dkg daràlt sertéshús
1 vöröshagyma
6 evőkanàl paradicsomszósz
2 gerezd fokhagyma
bazsalikom
oregànó
1 teàskanàl cukor
15 dkg reszelt sajt
só
bors
olaj
Elkészítés:
A tésztàt sós vízben megfőzzük.
A hagymàt apróra vàgjuk, kevés olajban megdinszteljük, hozzàadjuk a húst és addig píritjuk, amìg feldobja a levét.
Fűszerezzük , belekeverjük a cukrot is.
Hozzàadjuk a paradicsomszószt is és a zúzott fokhagymàt.
Kevés vizet öntünk alà, csak annyit amennyit elfő.
Lassú tűzön készre főzzük a ragut.
A tésztàt leszűrjük a felét kiolajozott hőàlló edénybe tesszük és befedjük a raguval.
Ràhalmozzuk a maradék tésztàt és reszelt sajttal megszórjuk.
180 fokon sütőben 25 percet sütjük.
Aztàn tàlaljuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!