Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzàvalók: 4 főre
8 kisebb csirkemell szelet
1 csapott kàvéskanàl só
3 jó púpos evőkanàl liszt a forgatàshoz
5-6 dl olaj a sütéshez
Bundàhoz:
1 nagyobb tojàs
1/3 kàvéskanàl só
1 nagy csipet őrölt bors
2 jó púpos evőkanàl liszt
2 dl fözőtejszín
Elkészítés:
A megtisztított csirkemell szeleteket vékonyra klopfoljuk és meghintjük sóval.
Egy tàlba szórjuk a forgatàshoz a lisztet.
Egy màsik tàlba ütjük a tojàst, majd a sóval , borssal elkeverjük.
Hozzàadjuk a lisztet, majd a tejszínt fokozatosan adagolva sima, sűrű palacsinta tészta sűrűségűre keverjük.
Olajat forrósítunk.
A húsokat először a lisztbe forgatjuk meg, majd a masszàban.
Kicsit lecsepegtetjük és forró olajban közepesnél picit kisebb làngon szép barnàra sütjük.
Konyhai papírtörlőn hagyjuk a felesleges olajat lecsepegni.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!