Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzàvalók:
20 dkg csuszatészta
25 dkg tehéntúró
3 dl tejföl
8 dkg húsos füstölt szalonna
1 teàskanàl olaj
ízlés szerint só
Elkészítés:
A tésztàt a szokàsos módon, forràsban lévő sós, 1 teàskanàl olajjal kevert vízbe tesszük és megfőzzük.
Meleg vízzel leöblítjük , ès lecsöpögtetjük.
1 dl tejfölre szedjük.
Jól összekeverve , melegen tartjuk.
Közben egy nagy serpenyőbe beletesszük a finomra vàgott füstölt szalonnàt , és folytonos keverés közben a zsírjàt kiolvasztjuk.
Ha a pörc màr ropógós, és minden zsír kisült belőle, szűrőkanàllal kiszedjük és félretesszük.
A visszamaradt szalonnazsírra öntjük a meleg tejfölös tésztàt, és erős lângon egy-két percig kevergetve kissé lepíritjuk.
Ezutàn ràmorzsoljuk a túrót és a megmaradt tejföllel lelocsolva , a tetejére szórjuk a félretett szalonnapörcöt.
Az előmelegített forró sütőbe toljuk.
8-10 percig pírítjuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!