Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Karácsonyi kókuszkrémes tekercs
Hozzávalók a piskótához:
6 tojás
6 evőkanál cukor
1 evőkanál kakaópor
1 mokkáskanál sütőpor
5 evőkanál liszt
A krémhez:
3 dl tej
5 ek. cukor
10 dkg kókuszreszelék
15 dkg vaj
1 vaníliás pudingpor
4 ek keményre vert tejszín
A bevonathoz:
3 dl habtejszín
A piskóta készítése:
A piskótához a tojásokat a cukorral habosra keverjük,hozzáadjuk a kakaóport, a sütőporral elkevert lisztet.
Sütőpapírral bélelt nagyméretű gáztepsibe öntjük, elsimítjuk és 180c-os sütőben, 15-20 perc alatt megsütjük, úgy hogy a piskóta széle ne száradjon meg, hogy fel tudjuk tekerni.
Ezután deszkára borítjuk, lehúzzuk róla a sütőpapírt és tiszta sütőpapírba feltekerjük, kihűtjük.
A krém készítése:
A pudingport a cukorral ,a tejjel felfőzzük,még melegen a kókuszreszeléket hozzá keverjük és kihűtjük.
A vajjal jó habosra,krémesre keverjük.
A tejszínt kemény habbá verjük.
Ebből elveszünk 4 evőkanálnyit,amit a krémhez keverünk.
A tekercset a papírból kibontjuk és a krémmel betöltjük és feltekerjük.
Hűtőbe tesszük,amikor jól lehűlt,a megmaradt keményre vert tejszínnel bevonjuk.
Ünnephez illően díszítjük.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!