Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Gesztenyés krémes karácsonyi torta
Hozzávalók a piskótához:
9 db tojás
9 ek cukor
9 ek finomliszt
2 ek kakaópor
1 tk sütőpor
70 ml étolaj
A krémhez:
7 dl tej
15 dkg cukor
2 csg csokoládé pudingpor
20 dkg vaj
40 dkg gesztenyemassza
1 fiola rumaroma
A díszítéshez:
3 dl Meggle cukrászhab
Elkészítés:
piskóta készítés:
A lisztet,kakaóport,sütőport összekeverjük.
A tojásokat a cukorral habosra keverjük,majd apránként hozzá adjuk az olajt.
Jól összekeverjük a kakaós,sütőporos liszttel.
26 cm-es kapcsos formában kisütjük 180 fokon.
3 lapra vágjuk,amikor kihűlt.
Krém készítés:
a tejet a cukorral,pudingporral simára keverjük.
Sűrűre felfőzzük,majd kihűtjük.
A vajjal kihabosítjuk,majd hozzá keverjük a gesztenye masszát és rumaromát is.
Betöltjük a lapokat úgy,hogy az oldalára és a tetejére is kerüljön krém.
A tejszínt keményre verjük,majd bevonjuk vele a tortát.
A torta tetejét olvasztott csokoládéval,karácsonyi ehető díszekkel díszítettem.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!