Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Krumplis lángos
Hozzávalók:
50 dkg liszt
25 dkg langyos, áttört főtt krumpli (2 nagyobbacska db.)
3- 3,5 dkg friss élesztő
1 teáskanál só
csipetnyi cukor
2 púpos evőkanál joghurt(én görög joghurtot használtam)
langyos víz
olaj a kisütéshez
Tetejére tejföl, reszelt sajt, fokhagyma, só ízlés szerint.
A lisztet egy tálba tettem, elkevertem a főtt krumplival, a sóval, a joghurttal és a kb. 1 dl langyos vízben csipetnyi cukorral felfuttatott élesztővel.
Az egészet sima, puha tésztává dagasztottam (ha szükséges, még öntsünk hozzá kevés langyos vizet). Meleg helyen letakarva duplájára kelesztettem. A megkelt tésztát lisztezett gyúródeszkára borítottam és ujjnyi vastagra nyújtottam. Darabokat szaggattam belőle, amiket kézzel óvatosan széthúzogattam úgy, hogy a tészta ne szakadjon el, aztán forró olajban kisütöttem, majd a lángosokat papírtörlőre szedve lecsepegtettem.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!