Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Káposzta leves
Hozzávalók:egy kis fej káposzta,25 dkg burgonya,két szál zellerlevél,2 kisebb paradicsom( vagy paradicsomlé),1 dl tejföl,1 evőkanál liszt,1 kisebb vöröshagyma,2 kanál ételízesítő,2 evőkanál olaj,1 késhegynyi őrölt kömény,1 késhegynyi őrölt fekete bors,só. A káposztát éles késsel csíkokra vágjuk.A burgonyát megpucoljuk,mossuk és kockákra vágjuk.A felforrósított olajon ,néhány percig pirítjuk a hagymát,aztán rátesszük a káposztát és fedő alatt addig pirítjuk ,míg összetöpped.Azután hozzá adjuk a burgonyát,fűszerezzük ás ráöntjük a vizet.Főzzük addig,míg a burgonya megpuhul és hozzá adjuk a felszelt paradicsomot vagy paradicsomlét.
A tejfölt elkeverjük liszttel és a levest behabarjuk.Bele szórjuk a zellerlevelet is.Végül még egyet forralunk rajta.Tűzről levéve 10 percig lefedve állni hagyjuk.(én még tettem bele egy kis gyengén füstölt húst)
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!