Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Gyors daragaluska leves
Hozzávalók:
1-2 szál sárgarépa
1 fehérrépa
2 zellerlevél
1 fej vöröshagyma
2 db Maggi tyúkhúskocka
1 tk házi ételízesítő
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
A daragaluskához:
1 db tojás
10 dkg bútadara
1 késhegynyi szódabikarbóna
5 dkg vaj
pici só
1 mk. Vegeta
Elkészítés:
A felkarikázott répákat kevés vízen a hagymával és a többi hozzávalókkal félkészre párolom.
Feltöltöm kellő mennyiségű vízzel,felforralom.
Közben elkészítem a daragaluskát.
A tojást felverem ,a vajat hozzá keverem,kicsit borsozom,Vegetával ízesítem és petrezselyemzölddel,majd a búzadarát teszem hozzá,hogy közepes állagú legyen.
A késhegynyi szódabikarbónát is hozzákeverem.
Minimum fél órát állni hagyjuk.
A dara megdagad,a leves felforr és egy kanállal a forró lobogó levesbe szaggatom.
Pár perc alatt megfő ,gyors,finom leves
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!