Recept konyha főzés: Becsinált leves (kép)

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 289 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 155 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 289 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 155 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 289 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 155 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 289 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 155 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Becsinált leves

Csirkebecsinált leves
Hozzávalók:
3 db csirke szárny
2 db csirkecomb
1 db vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
3 db sárgarépa
1 db fehérrépa
1 teáskanál petrezselyem
1 teáskanál zeller zöld apróra vágva
1 tk házi ételízesítő
1 kk ételízesítő
1 kk őrölt pirospaprika
só ízlés szerint
őrölt bors ízlés szerint
1 csipet kakukkfű
1 csipet tárkony
1 csipet bazsalikom
A rántáshoz:
2 ek étolaj
1 ek liszt
1 tk petrezselyem zöldje(fagyasztott nálam)
1 kk piros paprika

A vajgaluskához:

2 db tojás
6 dkg vaj
1 csipet só
4 ek finomliszt
1-2 ek húsleves leve
Elkészítés:
A zöldségeket karikákra vágom.
A combokat kisebb darabokra, a szárnyakat ketté vágtam a forgónál.
Egy evőkanál étolajon megdinsztelem a répákat.
A hús darabokat ráteszem,amikor jól kifehéredett a hús ,2-3 dl vizet öntök rá.
Ráadagolom a fűszereket,a hagymát.
¾ órát fedő alatt főzöm.
Ezután kiegészítem 3 liternyire a levet.
Ha szükséges,akkor még fűszerezem.
Az étolajon a lisztet,petrezselyem zölddel,a zúzott fokhagymával felhevítem.
Megszórom kis piros paprikával,2 dl vízzel csomómentesre keverem és a leveshez öntöm.
Jól elkeverem benne.
A galuskát elkészítjük.
A tojást a vajjal felvertem,sót,lisztet,2 evőkanál húsleves levét,(ettől puha lesz a galuska) adtam hozzá .
Közepes keménységű tésztát kevertem ki,forró,lobogó levesbe galuska szaggatóval szaggattam bele.
5 percig főzöm és a levest tálalhatjuk.
Édesanyámtól így tanultam.
Jó étvágyat kívánok hozzá!

Látta 271 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu