Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Csirkebecsinált leves
Hozzávalók:
3 db csirke szárny
2 db csirkecomb
1 db vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
3 db sárgarépa
1 db fehérrépa
1 teáskanál petrezselyem
1 teáskanál zeller zöld apróra vágva
1 tk házi ételízesítő
1 kk ételízesítő
1 kk őrölt pirospaprika
só ízlés szerint
őrölt bors ízlés szerint
1 csipet kakukkfű
1 csipet tárkony
1 csipet bazsalikom
A rántáshoz:
2 ek étolaj
1 ek liszt
1 tk petrezselyem zöldje(fagyasztott nálam)
1 kk piros paprika
A vajgaluskához:
2 db tojás
6 dkg vaj
1 csipet só
4 ek finomliszt
1-2 ek húsleves leve
Elkészítés:
A zöldségeket karikákra vágom.
A combokat kisebb darabokra, a szárnyakat ketté vágtam a forgónál.
Egy evőkanál étolajon megdinsztelem a répákat.
A hús darabokat ráteszem,amikor jól kifehéredett a hús ,2-3 dl vizet öntök rá.
Ráadagolom a fűszereket,a hagymát.
¾ órát fedő alatt főzöm.
Ezután kiegészítem 3 liternyire a levet.
Ha szükséges,akkor még fűszerezem.
Az étolajon a lisztet,petrezselyem zölddel,a zúzott fokhagymával felhevítem.
Megszórom kis piros paprikával,2 dl vízzel csomómentesre keverem és a leveshez öntöm.
Jól elkeverem benne.
A galuskát elkészítjük.
A tojást a vajjal felvertem,sót,lisztet,2 evőkanál húsleves levét,(ettől puha lesz a galuska) adtam hozzá .
Közepes keménységű tésztát kevertem ki,forró,lobogó levesbe galuska szaggatóval szaggattam bele.
5 percig főzöm és a levest tálalhatjuk.
Édesanyámtól így tanultam.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!