Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Rántott,töltött karaj
Hozzávalók:
70 dkg csont nélküli karaj szeletelve
Só ízlés szerint
A töltelékhez:
2 db zsemle
1 db tojás
Só ízlés szerint
Őrölt bors ízlés szerint
1 kisebb vörös hagyma reszelve
1 gerezd fokhagyma reszelve
1 kisebb csokor petrezselyem zöldje aprítva
4 cikk sajt
2 ek étolaj
A panírozáshoz:
10 dkg liszt
3 db tojás
15 dkg zsemlemorzsa
A köret hozzávalói:
1 kg burgogya
só
ételízesítő
2 ek folyékony Rama
1 kis csokor petrezselyem felaprítva
A paradicsomsaláta hozzávalói:
1/2 kg paradicsom
1 fej vöröshagyma
1 tk. ecet
1 tk. olívaolaj
só ízlés szerint
őrölt bors ízlés szerint
1 kis csokor vágott petrezselyemzöld
Elkészítés:
A karajt 1,5 cm-es darabokra szeljük fel .
Kiklopfoljuk,megmossuk és mind kettő oldalát besózzuk.
A töltelék készítés:
A zsemléket vízben áztatjuk,majd kifacsarjuk.
A felhevített étolajon a hagymákat megpároljuk.
Hozzá adjuk a kifacsart zsemléket ,fűszerezzük,majd a felvert tojást és a vágott petrezselyem zöldjét.
Összesütjük .
Tűzről levéve a feldarabolt cikk sajtot hozzá keverjük.
Ha kell,akkor még ízesíthetjük fűszerekkel.
A karaj szeleteken elosztjuk a tölteléket.
Szépen az egész szeleteket bekenjük a masszával és feltekerjük.
Lisztbe,tojásba ,majd zsemlemorzsába forgatjuk és lassú tűznél,fedő alatt étolajban kisütjük.
Kicsit hűl,szépen szeletelhető.
A saláta készítése:
Karikára vágjuk a paradicsomot és fél karikára a hagymát.
Egy tálba elterítjük a paradicsom negyedét, rá a hagyma negyedét szálakra szedve.
Sózzuk, borsot szórunk rá.
Még 3 ugyanilyen réteg.
Ecettel és olajjal locsoljuk.
Petrezselyemzölddel bőven szórjuk.
Fogyasztás előtt legalább egy órát pihentetjük.
A köret készítés:
A burgonyát megmossuk,sós vízben ,hájában megfőzzük.
Leszűrjük,héját lehúzzuk.
Feldaraboljuk.
Egy tálba tesszük,egy kis vegetával megszórjuk,a zöldséggel és folyékony Rámával elkeverjük.
Tetszés szerinti körettel tálalhatjuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!