Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Köményes sertéssült
Hozzávalók:
70 dkg lapocka
só ízlés szerint
1 mk. őrölt bors
1 tk. köménymag
1 paprika
5-6 kicsi paradicsom
1 nagy fej vöröshagyma
3-4 gerezd fokhagyma
1 kk. piros porpaprika
1 ek. étolaj
2 db marhahús leveskocka
2 dl víz
1 tk liszt
Az elősütéshez:
4 dl étolaj
Elkészítése:
A hús szeleteket sózom,borssal meghintem.
Az étolajat felhevítem .
A húst elősütöm.
Papírtörlőre szedem.
Ezután nagyobb lábasba teszem,ráöntöm az étolajat ,a vizet ,őrölt köménnyel jól beszórom.
Hozzá adom a leves kockát is.
Fedő alatt fél puhára sütöm.
Ezután rászelem a hagymákat,paprikát,paradicsomot is.
Lassú tűznél sütöm tovább.
Sütés közben vizet öntök rá,az elpárolgott levet pótolom.
A sütés végén félre húzom a tűzről,1 dl vizet öntök rá,megszórom egy kevés liszttel,amit gyorsan elkeverem és a piros porpaprikával.
Visszateszem a lángra.
Összeforralom és kész is.
Bármilyen körettel lehet fogyasztani.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!