Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Rántott csirkemáj
Hozzávalók:
50 dkg csirkemáj
15 dkg zsemlemorzsa
10 dkg liszt
2 db tojás
50 ml tej
5 dl étolaj
Elkészítés:
A májakat megtisztítom, a nem kívánatos részeket kivágom.
A lisztet, a morzsát és a tojásokat külön panírozós tálkákba teszem, amikben majd meg tudom forgatni a májakat.
A tojást felverem a tejjel, teszek hozzá egy kis sót is. Ha minden előkészülettel kész vagyok, egy serpenyőbe annyi étolajat öntök , hogy félig ellepje majd a bepanírozott májakat .
Felteszem forrósodni.
Amíg az étolaj melegszik, elkezdem a panírozást.
Amikor összejött egy serpenyőnyi panírozott máj, elkezdem a sütést is.
A kisütött májakat papírtörlőre szedem , és tálalom hasáb burgonyával és ketcuppel.
Tálalható bármely körettel és savanyúsággal is.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!