Recept konyha főzés: Töltött dagadó (kép)

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 289 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 155 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 289 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 155 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 289 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 155 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 289 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 155 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Töltött dagadó

Töltött dagadó
Hozzávalók:
1,5 kg sertésdagadó
só ízlés szerint
őrölt bors ízlés szerint
A töltelékhez:
2 db tojás
2 szelet kenyér
2 ek zsemlemorzsa
30 dkg darált hús
3 gerezd fokhagyma
1 csokor petrezselyemzöld
őrölt bors ízlés szerint
só ízlés szerint
1 kisebb vöröshagyma reszelve
3 dl tej
A tepsi kenéséhez:
1 ek zsír
A sütéshez:
4 dl húsleves
Elkészítés:
A húst kívül-belül besózzuk ,enyhén borssal meghintjük.

A száraz kenyeret tejben megáztatjuk,kifacsarjuk.
A tojásokat felverjük, hozzákeverjük a kenyeret, a darált húst, a felaprított petrezselymet,zsemlemorzsát.
Sóval, borssal, reszelt fokhagymával,vörös hagymával, fűszerezzük, és megtöltjük vele a felszúrt dagadót, majd a lyukat bevarrjuk.

A tepsit zsírral kikenjük és 4 dl húslevest öntünk, bele tesszük a dagadót, letakarjuk fóliával, majd előmelegített sütőben kb másfél óra alatt készre sütjük.
Sütés közben a pecsenyelével megöntözzük.
Az utolsó tíz percre a fóliát eltávolítjuk, hogy a teteje megpiruljon.
Jó étvágyat kívánok hozzá!

Látta 345 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu