Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Töltött dagadó
Hozzávalók:
1,5 kg sertésdagadó
só ízlés szerint
őrölt bors ízlés szerint
A töltelékhez:
2 db tojás
2 szelet kenyér
2 ek zsemlemorzsa
30 dkg darált hús
3 gerezd fokhagyma
1 csokor petrezselyemzöld
őrölt bors ízlés szerint
só ízlés szerint
1 kisebb vöröshagyma reszelve
3 dl tej
A tepsi kenéséhez:
1 ek zsír
A sütéshez:
4 dl húsleves
Elkészítés:
A húst kívül-belül besózzuk ,enyhén borssal meghintjük.
A száraz kenyeret tejben megáztatjuk,kifacsarjuk.
A tojásokat felverjük, hozzákeverjük a kenyeret, a darált húst, a felaprított petrezselymet,zsemlemorzsát.
Sóval, borssal, reszelt fokhagymával,vörös hagymával, fűszerezzük, és megtöltjük vele a felszúrt dagadót, majd a lyukat bevarrjuk.
A tepsit zsírral kikenjük és 4 dl húslevest öntünk, bele tesszük a dagadót, letakarjuk fóliával, majd előmelegített sütőben kb másfél óra alatt készre sütjük.
Sütés közben a pecsenyelével megöntözzük.
Az utolsó tíz percre a fóliát eltávolítjuk, hogy a teteje megpiruljon.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!