Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A mai ebédünk,gyorsan elkészíthető finom étel.
Ajánlom az elkészítését.
Gombás karaj szeletek
Hozzávalók:
6 szép karaj szelet
só ízlés szerint
őrölt bors ízlés szerint
5-6 dkg finomliszt
1 tk piros porpaprika
A sütéshez:
3 dl étolaj
1 kis üveg csiperkegomba szeletelt
1 tk piros paprika
őrölt bors ízlés szerint
1 közepes fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 ek zsír
1 tk házi paprikakrém
1 db paradicsom
Elkészítés:
A karaj szeletek mindkét oldalát enyhén besózzuk,borssal meghintjük.
Paprikával elkevert lisztbe forgatjuk.
Az étolajat felforrósítjuk és hús szeleteket kisütjük benne.
Papírtörlőre szedjük.
A vöröshagymát felaprítjuk,a fokhagymát áttörjük.
Egy serpenyőben felolvasztjuk a zsírt ,rátesszük a hagymákat ,kissé megdinszteljük.
A tűzről lehúzzuk,meghintjük piros paprikával.
Másfél dl vizet öntünk rá.
Rátesszük a szeletelt gombát.
Ízesítjük borssal,paprikakrémmel.
1 paradicsomot is bele szelünk.
A félre tett hús szeleteket is hozzá adjuk.
Fedő alatt 15 perc alatt készre főzzük.
Közben megmozgatjuk a húsokat,nehogy lekozmásodjon a serpenyő alján.
Tarhonyával tálaltam.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!