Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Sörös csülök
Hozzávalók:
1 db hátsó csülök
6-8 fokhagymagerezd
1 fej vöröshagyma
fekete bors
köménymag
só
Sertéssült fűszer
1 ek zsír
1 doboz sör
Elkészítés: A csülköt a fűszerekkel,hagymákkal enyhén sós vízben előfőzzük kb. 30-40 percig.
Ezután zsírozott hőálló tálba rakjuk.
A csülök mindkét oldalát jól bedörzsöljük a fűszerkeverékkel.
A bőrét jó mélyen 3 helyen bevagdostam.
A tál aljába tettem még 1,5 dl vizet.
A tál tetejét rátettem és 220 fokra melegített sütőben jó órát sütöttem.
Ekkor megnéztem,hogy mennyire puha,ekkor átfordítottam,a pecsenye lével meglocsoltam.
Újból visszatettem a sütőbe.
30 perc után levettem az alufóliát és sörrel megöntöztem.
Újból visszatettem már alufólia nélkül.
Még egyszer megismételtem a sörrel történő öntözést és szép pirosra sütöttem.
Sokáig tartott a sütés ideje,mivel egy hatalmas csülök volt.
Legjobban illik hozzá köretnek az apróbb héjában sült burgonya.
Rizs köretet készítettem hozzá.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!