Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
2 személyre szól a recept.
Szeretettel ajánlom.
Burgonyapuding fokhagymás ,gombás raguval
Hozzávalók:
40 dkg főtt burgonya
2 db tojás
80 ml tej
1 ek. vaj
Só ízlés szerint
Őrölt bors ízlés szerint
5 dkg reszelt füstölt sajt
A gombás ragu hozzávalói:
50 dkg erdei vegyes gomba (lehet más gomba is!)
Só őrölt bors
1 fej megtisztított fokhagyma reszelve
1 ek. olívaolaj
Elkészítése:
A burgonyát meghámozzuk,megmossuk,gerezdekre vágjuk és enyhén sós vízben megfőzzük.
A megfőtt burgonyáról leszűrjük a levét és krumpli nyomón áttörjük.
A tojásokat ketté választjuk.
Egy lábasba tesszük,hozzá adjuk a tejet.
Sóval,borssal ízesítjük.
Összeforraljuk,majd tűzről levéve hozzá keverjük a reszelt sajtot és a tojások sárgáját.
A fehérjét kemény habbá verjük és lazán bele forgatjuk.
A muffin sütő formát olajjal vagy vajjal kikenjük,jól megszórjuk zsemlemorzsával és 8 db formába kanalazzuk.
180 fokon,35 perc alatt készre sütjük.
Nagyon finom lett.
A gombásragu készítés:
Olívaolajon a felszeletelt gombát puhára pároljuk,ízesítjük sóval ,borssal,zúzott fokhagymával.
Köszönöm Judit konyhájának a fenséges,könnyű receptet.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!