Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Csirkemájjal töltött rántott palacsinta
Nagyon finom laktató palacsinta.
Palacsinta tészta hozzávalói:
25 dkg főtt burgonya
3 db tojás
30 dkg finomliszt
1 mk. só
4 dl tej
2 dl szódavíz
½ csg sütőpor
A töltéshez:
50 dkg csirkemáj szív nélkül
1 fej vörös hagyma aprítva
2 ek. olaj
Őrölt bors ízlés szerint
Majoránna ízlés szerint
1 tk. darált házi paprikakrém
12 gerezd zúzott fokhagyma
1 db paradicsom
A panírhoz:
10 dkg liszt
3 db tojás
2 ek. tej
Só
20 dkg zsemlemorzsa
1 ek. szezámmag
A sütéshez:
Étolaj
A palacsinta készítése:
A burgonyát megfőzzük,héját lehúzzuk és burgonya nyomón keresztül áttörjük.
A burgonyát kihűtjük.(25 dkg-nak kell lenni tisztán)
A tojásokat a sóval felverjük,hozzá keverjük a burgonyát,közben adagoljuk hozzá a tejet,szódavizet.
Utolján keverjük hozzá a sütőporral elkevert lisztet.
Ha túl sűrű lenne,akkor hígítsuk tejjel vagy szódavízzel.
A palacsintákat egyenként kisütjük.
A serpenyőt olajjal kenjük le!
A töltelék készítés:
Az apróra vágott vöröshagymát az olajon megdinszteljük,rádobjuk a májat,a többi hozzávalókkal készre sütjük.
A palacsintákat betöltjük.
Lisztbe,felvert tojás és a tej keverékébe mártjuk,majd a szezámmaggal elkevert morzsába forgatjuk.
Egy lábasban, felhevített olajban,fedő alatt,lassú tűznél kisütjük.
Salátával fogyasztottuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!