Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A mai ebédünk volt.
Nagyon finom lakató étel.
Cigánypecsenye petrezselymes újburgonyával
Hozzávalók:
1 kg tarja,8 szelet
Só:ízlés szerint
A páchoz:
4 ek étolaj
4 gerezd zúzott fokhagyma
2 ek mustár
1 ek piros paprika
Őrölt bors:1 mk
Majoránna 1 mk
Oregánó:1 csipet
Továbbá:
8 szelet füstölt szalonna
A sütéshez:
2 dl étolaj
A körethez:
1 kg burgonya
1 tk só
1 tk ételízesítő
1 csokor petrezselyem zöldje aprítva
1 ek étolaj
Elkészítés:
A húst 1 cm vastagra szeleteljük,a széleit bevagdossuk.
NEM KLOPFOLJUK!
Sózzuk mindkét oldalát.
A pác hozzávalóit összekeverjük.
A hús szeletek mindkét felét bekenjük.
Egymásra rakjuk a húsokat egy tálban,legalább egy órát állni hagyjuk a pácban,de lehet tovább is.
A szalonna darabokat beirdaljuk,egy serpenyőben zsírjára sütjük.
A hús szeleteket felhevített,de nem túl forró étolajban fedő alatt kisütjük.
4-5 perc oldalanként a sütés ideje.
Tányérra szedjük tálalásig.
A köretet elkészítjük.
A burgonyát héjában megfőztem.
Leszűrtem,majd megpucoltam,darabokra vágtam,
Az étolajon a petrezselyem zöldjét átfuttattam és a krumplihoz kevertem.
A burgonyából tányérra szedünk,ráteszünk a pecsenyéből,mindegyik tetejére egy db szalonnát és fogyasztjuk.
Salátával fogyasztottuk,nagyon finom ,omlós hús sült ki.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!