Recept konyha főzés: Rántott tarja (kép)

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 289 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 155 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 289 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 155 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 289 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 155 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 289 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 155 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Rántott tarja

Fokhagymás,tejfölös rántott tarja
Hozzávalók:
4 szép szelet csont nélküli tarja /70 dkg/
Só ízlés szerint
1,5 dl tejföl
2 gerezd zúzott fokhagyma
Őrölt bors ízlés szerint
A panírhoz:
10 dkg liszt
2 db tojás
1 dl tej
só ízlés szerint
15 dkg zsemlemorzsa
A sütéshez:
7 dl étolaj
Elkészítés:
A panírozást közvetlen sütés előtt végezzük,akkor nem lesz lapos rántott húsunk.
Látványra is szebb és finom,omlós.
Nem tapad rá a hús szeletre a panír.
A hús és a panír között keletkező gőznek hely kell,ezáltal válik a húsunk finom,omlóssá.

A húst megmossuk, kissé kiklopfoltam és a széleit egy kicsit bevagdostam,hogy ne „ ugorjon”össze sütés közben.
Sóval,borssal meghintjük.
Fokhagymával elkevert tejföllel lekenjük.
A tojásokat a tejjel,sóval felverjük.
A hús szeleteket lisztbe,tojásba,majd zsemlemorzsába forgatjuk.
Közepesen felhevített étolajban fedő alatt kisütjük.
A négy szeletet kétszer sütöttem ki.
Több szeletet ne tegyünk az olajba,mert a felhevült olajt lehűti és magába szívja az olajt a hús.
Burgonyát sütöttem ki mellé és házi ecetes fodros salátával fogyasztottuk.

Látta 810 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu