Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Fokhagymás,tejfölös rántott tarja
Hozzávalók:
4 szép szelet csont nélküli tarja /70 dkg/
Só ízlés szerint
1,5 dl tejföl
2 gerezd zúzott fokhagyma
Őrölt bors ízlés szerint
A panírhoz:
10 dkg liszt
2 db tojás
1 dl tej
só ízlés szerint
15 dkg zsemlemorzsa
A sütéshez:
7 dl étolaj
Elkészítés:
A panírozást közvetlen sütés előtt végezzük,akkor nem lesz lapos rántott húsunk.
Látványra is szebb és finom,omlós.
Nem tapad rá a hús szeletre a panír.
A hús és a panír között keletkező gőznek hely kell,ezáltal válik a húsunk finom,omlóssá.
A húst megmossuk, kissé kiklopfoltam és a széleit egy kicsit bevagdostam,hogy ne „ ugorjon”össze sütés közben.
Sóval,borssal meghintjük.
Fokhagymával elkevert tejföllel lekenjük.
A tojásokat a tejjel,sóval felverjük.
A hús szeleteket lisztbe,tojásba,majd zsemlemorzsába forgatjuk.
Közepesen felhevített étolajban fedő alatt kisütjük.
A négy szeletet kétszer sütöttem ki.
Több szeletet ne tegyünk az olajba,mert a felhevült olajt lehűti és magába szívja az olajt a hús.
Burgonyát sütöttem ki mellé és házi ecetes fodros salátával fogyasztottuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!