Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Tarhonyás hús
Hozzávalók:
1 /2 kg csirkemell
1 közepes fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
2 ek. olaj
1 mk. piros paprika
darált házi piros arany
őrölt bors ízlés szerint
majoránna ízlés szerint
2 gerezd fokhagyma
1 sárga paprika
3 kicsi paradicsom
40 dkg házi tarhonya
Elkészítése:
Olajon az apróra vágott vöröshagymát megdinsztelem ,megszórom piros paprikával,egy kis vízzel felengedem.
Ráteszem a kockákra vágott húst,majd a fűszereket és készre sütöm.
A tarhonyát kevés olajon kissé "megpirítom".
A kész pörköltet vízzel feltöltöm.
Előzőleg a pörkölt levét leöntöm ,megmérem és a 40 dkg tarhonyához igazítom a folyadékot annyival,hogy 7,2 dl legyen,majd felforralom ,közben kevergetem.
Ha kell még ízesítem és a tarhonyára öntöm .
Összeforralom,fedőt teszek a lábasra,majd az előzőleg bemelegített villanysütőbe teszem és ott készre "dagad".
Finom,egyszerű.
Ecetes,házi salátával fogyasztottuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!