Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Csirkemell tejszínes sajtos raguval
Hozzávalók:
Az elősütéshez:
6 szelet csirkemell
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
1 dl étolaj
Feltét:
30 dkg mexikói vegyes zöldség
20 dkg vargánya gomba szeletelve
3 dkg vaj
10 dkg tejszínes sajt (tömlős)
bors ízlés szerint
só ízlés szerint
2 dl főzőtejszín
1 ek liszt
A tetejére:
15 dkg reszelt sajt
Elkészítés:
A csirkemell szeleteket kissé kiklopfoljuk,sózzuk,borsozzuk.
Étolajon mindkét felét hirtelen átsütjük.
Papírtörlőre szedjük.
A zöldségeket a vajon megpároljuk,fűszerezzük sóval,borssal.
A tejszínt a tömlős sajtot a liszttel kikeverjük.
A zöldségekre öntjük,összeforraljuk.
Langyosra hűtjük.
Egy hőálló tálat vajjal kikenjük.
Az elősütött húst lerakjuk az aljára.
A zöldséges ragut elosztjuk rajta,reszelt sajttal megszórjuk.
180 fokra melegített sütőben szép pirosra sütjük kb 25 perc alatt.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!