Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Tejszínes,mustáros csirkemáj
Hozzávalók:
1 közepes vörös hagyma
1 nagyobb csemege uborka
3 ek étolaj
50 dkg csirkemáj szív nélkül
1 dl főzőtejszín
3 ek mustár
1 dl tejföl
1 mk piros paprika
1 tk házi paprikakrém
bors ízlés szerint
A köret hozzávalói:
1 bögre rizs
2 bögre húsleves lé
2 ek étolaj
A hagymát apróra vágjuk, az uborkát keskeny darabokra aprítjuk.
A hagymát az étolajon megpirítjuk, hozzáadjuk a májat.
Erős tűzön fehéredésig sütjük.
Rátesszük a paprikakrémet,borsot és a piros paprikát.
A tejszínt a tejföllel,mustárral,1 dl vízzel simára keverjük.
Ráöntjük a májra.
Az uborkát is hozzá adjuk.
Fedő alatt lassú tűznél 10 percet főzzük.
A rizs készítés:
A rizst megmossuk.
A felhevített olajon kicsit megpirítjuk,majd a húsleves levével felöntjük.
Fedő alatt főzzük.
Amikor majdnem teljesen elfő a leve,200 fokra melegített,lekapcsolt sütőbe tesszük.
Itt szépre megduzzadnak a rizs szemek.
Rizzsel tálaltam,de illik hozzá a kifőzött tészta is.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!