Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Pásztorpite
Hozzávalók:
1 fej vöröshagyma
1 ek. olaj
60 dkg csirkemell filé darálva (lehet más húsból is)
3 -4 szál sárgarépa karikákra vágva
20 dkg zöldborsó
20 dkg gomba szeletelve (erdei gombát használtam)
20 dkg zöldbab
2 gerezd fokhagyma
2 ek. liszt
2 dl húsleves vagy 1 tyúkhús kockából készült leves
só
őrölt bors
2 kg burgonya
tej
folyékony Rama
2 db tojássárgája
szerecsendió
Elkészítése:
Az apróra vágott hagymát olajon megpirítottam, hozzá adtam a húst és a sárgarépát, összesütöttem egy kicsit.
Utána sóztam, borssal megszórtam,2 gerezd fokhagymát reszeltem rá és jól átsütöttem.
Ezután ,az éppen főlő húslevesből vettem ki 2 dl-t és felöntöttem, majd hozzá tettem a zöldborsót,gomba szeleteket,zöldbabot és együtt pároltam.
Amikor megsült, 2 ek. liszttel megszórtam,míg kellemesen sűrű nem lett.
(Liszt helyett paradicsompürével is sűríthetjük,ha szeretjük)
A krumplit meghámoztam,negyedekre vágtam,sós vízben megfőztem.
A krumplit áttörtem,folyékony Ramával,tejjel,őrölt szerecsendióval,sóval,tojássárgával jól kipürésítettem.
Egy tepsit vajjal kikentem.
Az 1/3 burgonyapürét bele terítettem,rá a zöldséges húst,majd a 2/3 pürét ráterítettem,a maradékot habzsákba tettem és a tetejére "búbocskákat" nyomtam.
Sütőben,200 fokon addig sütöttem,míg kezdett pirulni a teteje.
Finom, gyorsan elkészíthető,egészséges,vitamindús egytálétel.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!