Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Gombás töltelékkel töltött csirkecomb
Töltelékhez:
3 db zsemle
3 tojás,
1 kisebb fej vöröshagyma lereszelve,
3 gerezd fokhagyma szintén lereszelve
1 csokor vágott petrezselyemzöld
só
őrölt bors ízlés szerint
15 dkg vargányagomba
További hozzávalók:
4 db egész csirkecomb (kb. 1,2 kg volt)
Csirkesült fűszerkeverék :ízlés szerint
Körethez:
1 kg burgonya
1 ek vaj
tej:ízlés szerint
A tálaláshoz:
ecetes saláta
Elkészítése:
A combokat kívül-belül a fűszerkeverékkel bedörzsöltem.
A zsemléket vízben áztattam (lehet tej is ), kinyomkodtam, összekevertem a tojással és egyéb hozzávalókkal.
A bőrt meglazítottam és egy kiskanál segítségével a tölteléket a bőr alá nyomkodtam,majd fehér cérnával összevarrtam.
Sütőzacskóba tettem a combokat és 200 fokra melegített sütőben megsütöttem.
A körethez a burgonyát meghámoztam,sós vízben megfőztem.
Amikor megfőtt leszűrtem.
1 jó evőkanál vajat,majd annyi tejet tettem rá,hogy összetörve jó pürés legyen.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!