Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Kijevi csirkegolyó
Hozzávalók:
A húsgolyóhoz:
60 dkg csirkemell filé
só
bors
Töltelékhez:
8 cikk puha sajt
3 dkg vaj
1 tojás sárga
2 gerezd fokhagyma
2 tk vágott petrezselyem zöldje
só
Panírozáshoz:
5-6 dkg finomliszt
2 db tojás
10 dkg zsemlemorzsa
1 ek szezámmag
A sütéshez:
6 dl étolaj
A körethez:
1 kg burgonya
2 dl tej
2 ek margarin
Elkészítés:
A csirkemellet ledarálom, enyhén sózom, borsozom, összegyúrom. A sajtot eldolgozom a vajjal, a zúzott fokhagymával, az aprított petrezselyem zöldjével, megsózom. Összegyúrom és apró gombócokat formálok belőlük. A húsból nedves kézzel kiveszek egy adagot, ellapítom, belehelyezem a sajtgolyót, gombóccá formálom, úgy, hogy mindenhol befedje a sajtos golyót. Amikor mind kész van, bepanírozom, lisztbe, tojásba, a szezámmaggal elkevert zsemlemorzsába forgatom és étolajban kisütöm.
A meghámozott burgonyát sós vízben megfőztem,leszűrtem.
Tejjel,margarinnal pürésítettem.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!