Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Mustáros tarjasült szalvétagombóccal.
Hozzávalók a sülthez:
80 dkg tarja
3 ek mustár
Bors ízlés szerint
2 nagy fej vörös hagyma
3 gerezd fokhagyma
1,5 evőkanál házi ételízesítő
Az elősütéshez:
2 dl étolaj
Szalvétagombóc
Hozzávalók:
4 szikkadt zsemle
4 dkg vaj
1 fej vöröshagyma
1 csokor petrezselyemzöld
2 tojás
2 dl tej
20 dkg liszt
só
bors
Elkészítés:
A hagymákat megtisztítjuk,feldaraboljuk.
A húst felszeljük,4 nagy szeletre vágtam.
Mindkét oldalát bekentem mustárral.
Hagytam állni jó fél órát.(több ideig is lehet)
A serpenyőben felhevítettem az étolajat,mindkét felét átsütöttem a húsoknak.
Papírtörlőre szedtem.
Egy nagy lábasba átöntöttem a megmaradt olajt,erre tettem rá a hagymákat.
Kevergettem míg arany színű nem lett.
Ekkor r raktam a hús szeleteket.
Felöntöttem vízzel,hogy a húsokat ellepje.
Fűszereztem borssal,házi ételízesítővel.
Fedő alatt puhára főztem.
Közben kevergettem,a vizet pótoltam.
Utolján a húst kiszedtem,a bent lévő hagymás,zöldséges szaftot botmixerrel pürésítettem.
Visszatettem a húsokat,összeforraltam és jöhet a tálalás.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Elkészítés:
A zsemléket kis kockákra vágjuk, és forró sütőben megpirítjuk.
A vajon megdinszteljük az apróra vágott hagymát és a finomra aprított petrezselyemzöldet.
A tojásokat a tejjel és a liszttel csomómentesre keverjük, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a dinsztelt hagymát, majd a zsemlekockákat, és alaposan elkeverjük.
A masszát 2 egyenlő részre osztva, rúd alakúra formálva kiolajozott tepsibe tesszük.
180 C fokon kb. 20-25 percig sütjük, vagy amíg szépen el nem kezd pirulni a teteje.
Szeletelve adjuk bármilyen (szószos) hús mellé köretnek.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!