Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Debrecenis spagetti
Hozzávalók :
25 dkg spagetti tészta
4 db debreceni
Az öntethez:
1 ek olívaolaj
1 ek finomliszt
1 mk piros paprika
2 dl paradicsomlé
1 tk olaszos fűszersó
Pici cukor
Só ízlés szerint
Elkészítés:
A kolbászt 2 cm-es darabokra vágjuk,majd a közepén átfúrjuk a spagetti tésztát úgy,hogy a debreceni a közepére kerüljön.
5-6 darabot fogtam össze,a kés élezőnkkel fúrtam át és így dugtam át a spagettit.
(Ha virsliből készítjük,azt nem kell fúrni,könnyen át lehet dugni a tésztát)
Egy nagy ,széles lábasba tettem fel vizet,egy kis sót szórtam bele és kifőztem.
Egyenként szedtem ki,folyó víz alatt öblítettem le.
Tányérokra szedtem és az öntettel lecsurgattam.
Öntet készítés:
Az olajon a lisztet áthevítettem,megszórtam piros porpaprikával,felöntöttem 1 dl vízzel,majd a paradicsomlével,fűszereztem és összefőztem.
Jó étvágyat kívánok!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!