Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Bakonyi csirkemell ragu fusilli tésztával
Hozzávalók:
70 dkg csirkemell filé
10 dkg füstölt szalonna
só
őrölt fekete bors ízlés szerint
1 fej vöröshagyma
1-2 gerezd fokhagyma,
1 tk őrölt piros paprika
2 fehér paprika
1 db paradicsom
20 dkg csiperkegomba,szeletelt,üveges
2 dl tejföl
1 ek liszt
1 kk mustár
A körethez:
40 dkg fusilli tészta
1 kisebb ek só
1 ek étolaj
Elkészítése:
A húst szeletekre vágtam, kevés olajon fehéredésig pirítom, sózom, borsozom, majd felöntöm 1 dl vízzel és fedő alatt párolom.
A szalonnát apró csíkokra szelem, zsírjára sütöm.
Közben a hagymát finomra vágom, a fehér paprikát belső részét kivágom,majd felszeletelem és a paradicsomot is.
Most,nem friss paprikát és paradicsomot használtam,hanem a télre eltett sült paprika és paradicsomot vettem elő a fagyasztóból és ezzel helyettesítettem.
A szalonna zsírján a ,a finomra vágott hagymát üvegesre párolom, majd hozzáadom a szeletelt gombát,paprikát,paradicsomot,meghintem piros paprikával,hozzáadom az áttört fokhagymát,
kb 1 dl vizet, ízlés szerint sózom,borsozom,majd összeforralom.
Beleteszem a félig megpuhult húst levével együtt és tartalék lángon tovább főzöm.
Ha már megpuhult behabarom.
A habaráshoz a tejfölt, 1 kiskanálnyi mustárt, 1 kk porcukrot, 1 evőkanál lisztet csomómentesre kikeverek és lassan a raguhoz adom, majd összeforralom.
A tésztát sós vízben kifőztem,leszűrtem,vízzel leöblítettem.
Egy evőkanál étolajjal összekevertem.
Igazán ízletes lett.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!