Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Kacsacomb fügés párolt káposztával és sült burgonyával
A kacsacombokat sóval, borssal és majoránnával megfűszerezve tepsiben megsütöttem.
A párolt káposztához egy kisebb fej káposztát vékonyan felszeletelünk.
Kevés olajon egy kisebb fej félfőre vágott hagymát megpárolunk.Rádobjuk a káposztát.
Sóval, őrölt köménnyel fűszerezve párolni kezdjük.
10 dkg szárított fügét vízzel leöntve kb. fél órát áztatunk. Félbe vagy kisebb darabokra vágva a káposztához adjuk és hozzáöntünk kb.1 dl vörösbort. ,majd készre pároljuk .
A burgonyát egészben megfőzzük, majd a héját leszedjük. Kihűtjük és
feldaraboljuk, megsózzuk.
Kevés zsiradékon szép pirosra sütjük.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!