Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Kacsacomb burgonya krokettel és meggyszósszal
Az étel különlegessége a szósz.
1 evőkanál vajon 1 evőkanál cukrot karamellizálunk.Hozzá adunk 1 dl vörösbort , 2 db szegfűszeget, 1/2 teáskanál gyömbért , 1 gerezd aprított fokhagymát, 30 dkg meggyet.
Sózzuk, borsozzuk.
Fedő nélkül 5 percig főzzük, majd 1 csapott evőkanál étkezési keményítő és 1/2 dl víz keverékével besűrűsítjük.
Jól átforraljuk.
Nagyon finom, különleges ízű mártás. Aki édesebben szereti tehet még cukrot hozzá.
Szilvával , cseresznyével is elkészíthető.
A burgonya kroketthez 30dkg áttört burgonyát 10 dkg liszttel ,1db tojással, sóval és egy kevés zsiradékkal összegyúrunk.
Rudakat formálunk belőle , amiket egyforma darabokra vágunk
Zsemlemorzsába megforgatva forró olajban megsütjük.
A kacsacombot sóval, borssal és majoránnával megfűszerezve sütöttem ki.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!