Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Almás, csirkemájas párnák
2 db közepes lila hagymát apró kockákra vágunk. Olajon megpároljuk, hozzáadunk 1/2 kg felcsíkozott csirkemájat, 2-3 gerezd felaprított fokhagymát, sóval, borssal , majoránnával és kakukkfűvel fűszerezzük.
Végül beleteszünk 2 közepes almát kisebb kockákra vágva. Néhány perc alatt készre pároljuk. Kihűtjük.
Kész mirelit vagy friss vajastésztát kinyújtva, téglalap alakú darabokra vágunk. A széleit tojásfehérjével lekenjük, hogy összeragadjon.
A közepére halmokat teszünk a töltelékből, összehajtjuk.
A tetejét tojássárgájával lekenve , megsütjük 180-200 fokon.
Felvágni csak kissé lehűtve lehet.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!