Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Csirkemájas, hajdinás egytálétel
A hajdinát megmosva, lecsepegtetve egy kevés olajon átpirítjuk.
Dupla mennyiségű vízzel felengedve, sóval, borssal egész hagymával ízesítve majdnem készre főzzük. A végén még hozzákeverünk egy kevés mirelit zöldborsót és petrezselyemzöldet.
Az étel kb. két kisebb adag mennyisége.
3 db újhagymát felkarikázva kevés olajon megpárolunk.
Hozzáadjuk a 3-4 db felcsíkozott csirkemájat. Friss kakukkfűvel, majorannával, sóval és borssal ízesítjük.
Beleteszünk még egy fél kápia paprikát felcsíkozva , majd készre pároljuk.
Hozzákeverjük a megfőzött hajdinát , kevés vágott petrezselyemmel díszítjük.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!