Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Zsemlegombócos egytálétel
3 db zsemlét vízbe beáztatunk , kinyomkodjuk .
Hozzáadunk 2 egész tojást, aprított petrezselymet, sózzuk, borsozzuk ,annyi lisztet keverünk hozzá, amennyit felvesz. 1-2 kanál olajjal lazítjuk .
Összedolgozzuk, állni hagyjuk. Sós, forrásban lévő vízben megfőzzük a gombócokat.
Három db gombócból készítettem ezt az adagot.
Két szelet szalonnát felkockázunk, kisütjük. Kivesszük a zsírból.
Egy gerezd fokhagymát felszeletelve átfuttatunk a zsíron, beleforgatjuk a felszeletelt zsemlegombócokat, megszórjuk aprított medvehagymával, petrezselyemzölddel. Rádobjuk a kisütött szalonnákat, sózzuk, borsozzuk.
Közben hagymát karikára vágunk, átforgatjuk lisztben és kisütjük.
A gombóc tetejére tejfölt teszünk, / én laktózmentes tejföllel ettem/
Ráfektetjük a hagymakarikákat.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!