Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzàvalók:
50 dkg sertéshús
2 evőkanál sertészsír
1 vöröshagyma
1 evőkanàl őrölt pirospaprika
2 paradicsom
1 csapott teàskanàl őrölt köménymag
só
bors
2-3 szàl zellerlevél
3 szàl sàrgarépa
1 szàl fehérrépa
25 dkg zöldborsó
2 szem bugonya
10 dkg tarhonya
Elkészìtés:
1.
Puhàra dinszteljük az apróra vàgott hagymàt a zsìrban, és beletesszük a felkockàzott sertéshúst.
Körbepörköljük, ràszórjuk a pirospaprikàt, enyhén megpíritjuk, majd hozzàadjuk a feldarabolt paradicsomot.
Köménnyel, zellerlevéllel, sóval, borssal fűszerezzük.
Lassú tüzön , folyamatosan kevergetve kb. 40 percig főzzük.
Ha szükséges kevés vízet öntünk alà.
2.
Hozzàadjuk a meghàmozott, felkarikàzott zöldségeket, meg a zöldborsót.
3.
Felöntjük 1 liter vìzzel .
Addig főzzük , amíg a zöldségek megpuhulnak.
4.
Újra sózzuk, borsozzuk, beletesszük a tarhonyàt , és azt is puhàra főzzük a gulyàsban.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!