Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók :
50 dkg burgonya
1 egész tojás
petrezselyemzöld ízlés szerint
6 púpos evőkanál liszt
1 tk só
pici bors
2 gerezd fokhagyma
olaj, a sütéshez
Fokhagymás tejföl :
1 kicsi doboz tejföl
1-2 gerezd felaprított fokhagyma
1 csipet só
Elkészítés :
A krumplit megmossuk, meghámozzuk, és apró lyukú reszelőn pépesre reszeljük. ( A levét kinyomkodjuk ) .
Beleütjük a tojást , beleszórjuk a petrezselyem levelet ( akár tasakosat ) , a lisztet , sót , borsot , és belezúzzuk a megtisztított fokhagymát.
Alaposan összeforgatjuk.
Egy serpenyőben felhevítünk 4 evőkanál olajat, és egy kanállal merünk kis adagokat a masszából, a kanál domború oldalával szépen elsimítjuk. ( Ha sütés közben fogy az olaj 1-1 kanállal pótolhatjuk ).
Mindkét oldalát kb. 3-3 perc alatt megsütjük.
Papírtőrlőre szedve , hagyjuk a felesleges olajat lecsöpögni.
Tejfölös mártogatóshoz, összekeverjük a tejfölt a fokhagymával , és a sóval.
Ezzel is kínálhatjuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!