Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók :
1 közepes cukkini
3 db kifli
1 db tojás
pár evőkanál zsemlemorzsa
kevés liszt
2 gerezd fokhagyma
1 evőkanál szezámmag
10 dkg sajt
só
őrölt bors
őrölt kömény
őrölt pirospaprka
A sütéshez :
olaj
Elkészítés :
A cukkinit meg tísztítottam , lereszeltem.
Beleütöttem a tojást, hozzáadtam a vízben megáztatott és kinyomkodott kifliket, a lereszelt sajtot, majd fűszereztem.
Belekevertem 2 evőkanál zsemlemorzsát, majd 1-2 órára hűtőben pihentettem.
Beleraktam még közvetlenül sütés előtt kevés lisztet, hogy jól formázható masszát kapjak.
Korongokat formáztam belőle, ezeket szezámos morzsába forgattam.
Végül bő forró olajban kisütöttem.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!