Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
50 dkg. darált sertéshús
1 közepes fej vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
őrölt bors ízlés szerint
1 tk. só
1 ek apróra vágott petrezselyem
1 db tojás
A paradicsomszószhoz:
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 dl olaj
2 tk. bazsalikom (friss ha van)
1 tk. oregáno
kevés őrölt bors
1 teáskanálnyi cukor
só ízlés szerint
1 doboz hámozott paradicsomkonzerv
. 2 dl. házi paradicsomlé
Össze keverjük a darált húst a fűszerekkel és picike gombócokat formálunk belőle!
Majd egy jó nagy serpenyőben olajat forrósítunk és ebben a gombóckákat át sütjük és utána ki szedjük egy tálra őket. Közben egy fazékban felteszünk vizet forrni a pennéhez. A visszamaradt olajba tesszük az apróra vágott hagymát a mártáshoz ha üvegesre pirult akkor mehet rá a paradicsom és a fűszerek és a paradicsom lé sűrűre főzzük és vissza tesszük bele a gombóckákat és készre
főzzük úgy kb 10 perc. Leszűrt tésztát a paradicsomos gombóckákra szedjük és lazán össze forgatjuk! Tálaláskor parmezán sajttal megszórhatjuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!