Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
kb. 70-75 dkg cukkini
2 tojás
2 gerezd fokhagyma
1 kisebb vöröshagyma
1 ek .tejföl
zsemlemorzsa
só
őrölt bors
petrezselyemzöld
Köret :
Rizs Elkészítés :
A zsenge cukkinit megmossuk, nagy lyukú reszelőn lereszeljük, megsózzuk, 10 percig állni hagyjuk.
Kinyomkodjuk a levét, hozzákeverjük a felvert tojásokat, a zúzott fokhagymát, a tejfölt,az apróra szelt v.hagymát és petrezselyemzöldet, és annyi zsemlemorzsát,hogy lágy, de formázható masszát kapjunk.
Sóval,borssal ízesítjük.
Diónyi gombócokat formázunk,
zsemlemorzsába forgatjuk,forró olajban kisütjük.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!