Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók :
1 karfiol
2 tojás
4-5 evőkanál liszt
5 dkg szezámmag
1 csipet szerecsendió
3 dl tej
bors
só
liszt
Sütéshez :
olaj
A mártáshoz :
2 dl natúr joghurt
2 evőkanál tejföl
1 kiskanál mustár
1 csokor snidling
Elkészítés :
1.
A karfiolt rózsáira szedjük, majd enyhén sós vízben kb. 10 percig főzzük.
A tojások fehérjét habbá verjük.
2.
A szezámmagot és a lisztet összekeverjük, a tejhez adjuk, majd a tojások sárgáját és a fűszereket is belekeverjük.
A legvégén hozzáadjuk a tojáshabot.
3.
A karfiolt lisztbe forgatjuk, majd a szezámmagos masszába és forró olajban megsütjük.
4.
A joghurtot és a tejfölt összekeverjük a mustárral meg az összevágott snidlinggel, majd sózzuk, borsozzuk.
A kisült karfiollal kínáljuk .
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!