Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
A fasírthoz :
1 kg darát hús
3 marék zsemlemorzsa
5 gerezd fokhagyma, apróra vágva
2 nagy fej vöröshagyma, apróra vágva
3 evőkanálnyi pirospaprika
egy-két kávéskanál só
2 tojás
A töltelékhez :
10 tojás
1 csokor zöldség levél, lehet szárított is
só vagy vegeta
Elkészítés :
A töltelékhez 8 tojást megfőzünk, keményre, ha kihűlt, apróra vágjuk.
Hozzáadunk 2 egész tojást, a felvágott zöldséglevelet , ízesítjük és összekeverjük.
A húst a többi hozzávalóval jól eldolgozzuk.
Kétfelé választjuk, az egyik felét egy sütőpapírra vagy - zacskóra kiterítjük ( előtte pici vízzel bekenjük a zacskót, hogy könnyebb legyen vékonyra szétnyomkodni rajta a húst) .
A tojásmasszát is szétválasztjuk , az egyik felét a szétlapított húsmasszára terítjük. A zacskó segítségével rúdba göngyöljük.
A másik rudat ugyanígy készítjük el.
A tetejüket megkenjük olajjal vagy zsírral , hogy ne csattanjon szét a hús, és 30-40 percig sütjük, közepes lángon.
Szeletelve kínáljuk, köret amivel szeretnénk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!