Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
20 dkg margarin
13 dkg porcukor
35 dkg liszt
1 tojássárgája
1 mokkáskanál rumaroma
1 csipet só
fél teáskanál sütőpor
10 dkg aprított dió
1 tojássárgája (a tészta lekenéséhez)
lekvár ( ízlés szerint)
Elkészítés:
Összekeverjük kézi mixerrel egy tálban a porcukrot, a tojássárgáját, a margarint, a vaníliát, a sót és a sütőport.
Hozzáadjuk a lisztet, és kézzel összegyúrjuk a tésztát.
Ezután 20 percet pihentetjük a hűtőben.
Lisztezett felületen kinyújtjuk a tésztát kb.7 mm vastagságúra.
Karikákat szaggatunk belőle, mindegyik karika közepébe egy kis lyukat szaggatunk.
Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral, rárakosgatjuk a tésztakarikákat.
A sütőt 180 C' - ra előmelegítjük.
A tésztakarikákat, lekenjük tojássárgájával, majd megszórjuk az apróra vágott dióval .A sütőben 12 percig sütjük.
Ezután dzsemmel megkenjük , és 2 db összeteszünk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!