Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
4 személyre
6 db tojás
2 evőkanál cukor
25 dkg finomliszt
4 dl tej
8 dkg mazsola
2 evőkanál vaj
3-4 evőkanál porcukor
Elkészítés :
A tojásokat szétválasztjuk.
A fehérjéből csipet sóval kemény habot verünk.
A sárgáját egy habverővel elkeverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a lisztet, és a tejjel óvatosan , apránként felengedjük.. Sűrű palacsintatészta- féleséget kapunk, ebbe szórjuk bele a mazsolát.
Végül óvatosan belekeverjük a felvert fehérjét.
A vajat a serpenyőben megolvasztjuk
Beleöntjük a tésztát 2 cm magas legyen a serpenyőben, és addig sütjük, míg az egyik oldala meg nem pirúl. Akkor négybe vágjuk, és a részeket megforgatjuk. Ha az is pirosra sült, kisebb darabokra tépkedjük, megszórjuk porcukorral, és minden oldalát megpirítjuk.
Porcukorral megszórva, lekvárral meglocsolva tálaljuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!