Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók :
40 dkg trappista sajt
4 kis tojás
3 evőkanál liszt
6 púpozott evőkanál zsemlemorzsa
4 evőkanál szezámmag
2 dl rizs
1 csomag mazsola
csipet só
olaj
Elkészítés :
A rizst kevés olajon megpírítjuk, négy deci vizet ráöntünk, izlés szerint megsózzuk, és belekeverjük a megmosottt mazsolát.
Amikor felforrt, lefedjük, és mérsékelt lángon , platni fölött puhára pároljuk.
A sajtot nem túl vékonyan felszeleteljük.
A sajtszeleteket lisztbe, sóval lazán felvert tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk, majd a bepanírozott sajtdarabokat újra beforgatjuk tojásba és szezámmagos zsemlemorzsába amit elkevertünk.
A kétszer bepanírozott sajtokat felhevített olajban pirosra sütjük, közben egyszer megforgatjuk.
Rizzsel tálaljuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!